Gietvloer: Lees Hier Alles Over De Prijs En Mogelijkheden

Gepubliceerd sep. 14, 21
5 min read

Zelf Uw Gietvloer Leggen - Vloer & Wand

Epoxy Gietvloeren - Zelfnivellerend, Vloeistofdicht, NaadloosDe Gietvloer Zelf Leggen In Uw Huis - Gietvloer Blog

Wanneer u op zoek bent naar een mooie, praktische vloer voor in uw huis of bedrijf, denkt u dan ook eens aan betonlook vloeren. Een betonlook vloer zelf doen is een nieuwe trend. Het bijzondere is dat de microbeton expert van Nederland nog rechtstreeks antwoord geeft op uw vragen als u een e-mail stuurt naar .

Of kijk naar onze info op (zelf gietvloer plaatsen). De laatste jaren is de trend op het gebied van vloeren steeds meer terug gegaan naar basic, stijlvol, ruimtelijk en eenvoud - gietvloer badkamer zelf doen. Een betonnen vloer, of een andere ondervloer met betonlook lagen erop, geeft een hele elegante sfeer aan ieder interieur. Een naadloze vloer over de gehele kamer geeft een ruimtelijk effect, ongeacht of deze groot of klein is.

Kosten Gietvloer Zelf Doen 2021 – Offerte

Waarom kiezen voor betonlook vloer zelf doen en geen echte betonnen vloer? Betonnen vloeren hebben een rustige, strakke uitstraling en zijn een streling voor het oog. Maar helaas is niet iedere ruimte geschikt voor een echte betonvloer. Een goede, mooie gepolijste betonnen vloer is al gauw 10 cm dik en met zo’n verhoging kunnen deuren niet meer open en dicht.

Daarnaast is het slijtvast en dit maakt het dan ook een geliefde vloer in woningen, kantoren en winkels. De vloeren van betonlook worden gemaakt van micro beton. Dit is een mengsel van beton met onder andere kunsthars wat als dunne laag op uw vloer gesmeert wordt. Naast dat deze vloer niet van een echte betonnen vloer is te onderscheiden, heeft het werken met microbeton behoorlijk wat voordelen - betonlook gietvloer zelf doen.

Epoxy Gietvloeren - Zelfnivellerend, Vloeistofdicht, Naadloos

Dit betekend dat uw vloer niet zwaarder zal gaan wegen als bij een gemiddelde tegelvloer. Wij adviseren altijd om de vloer af te laten werken met de speciale waterdichte doorzichtige coating. Met toepassing van deze afwerk coating is het ook zeer goed mogelijk om woonbeton te gebruiken in natte ruimtes zoals bijvoorbeeld de .

Het materiaal laat zich zelfs uitstekend lenen als bepleistering op de wanden of woonmeubels zoals tafels en aanrechtbladen van betonlook. Geen betonlook vloer is hetzelfde. Door de spaanslagen bij het aanbrengen en gladstrijken van de vloer ontstaan er verschillende structuur en kleurnuances. Dit maakt elke vloer uniek. Er zijn verschillende kleuren mogelijk.

Gietvloer Doe Het Zelf, Gietvloer Zelf Doen

Indien u niet zeker weet of u dit zelf kan doen: Beton de Luxe biedt special daarvoor een workshop beton cire. In 1 dagdeel en voor slechts 50 euro wordt u geinformeerd over de mogelijkheden en leert u zelf de technieken om een betonvloer aan te brengen - zelf gietvloer plaatsen. Wilt u de betonlook vloer toch niet zelf doen? Beton De Luxe specialiseert in de uitvoering.

Een betonlook gietvloer geeft iedere ruimte een industriële en strakke uitstraling. Een betonlook gietvloer is naar eigen smaak en in iedere kleuren combinatie uit te voeren. Betonlook gietvloeren worden gemaakt door tijdens het aanbrengen van de gietvloer twee kleuren te mengen. Hierdoor krijgt de gietvloer een gemêleerd effect net als in beton.

Epoxy Gietvloeren - Zelfnivellerend, Vloeistofdicht, Naadloos

Het advies is dan ook altijd om hier zelf bij aanwezig te zijn. U kunt de vloer dan ter plekke op uw eigen smaak laten afstemmen en de vlam en vleug samen met de vakman finetunen. Een betonlook gietvloer van TGS Huizen is altijd gemakkelijk schoon te maken. De gietvloer is vloeistofdicht en kent geen naden.

De gietvloer betonlook is verder onderhoudsvriendelijk, voelt comfortabel en warm aan en is geschikt om te combineren met vloerverwarming. Laat u inspireren door de betonlook gietvloeren van TGS Huizen .

Zelf Een Gietvloer Maken Of Uitbesteden Gietvloer Tips

Gietvloer leggen: stap voor stap Een gietvloer leggen is een proces dat tijd kost vanwege de verschillende lagen die op elkaar komen. Het is voor een perfect resultaat met lange levensduur belangrijk dat u een gietvloer laat leggen door een professioneel bedrijf - pu gietvloer zelf doen. G-vloeren is wat dat betreft de expert in ontwerp en uitvoering van op maat gemaakte gietvloeren.

Leg Nu Heel Simpel Jouw Eigen Gietvloer - We Leggen Het Je UitGietvloer Doe Het Zelf Pakket

Een gietvloer leggen neemt qua tijd tot vijf dagen in beslag. Stappenplan gietvloer leggen: Voorbereiden van de ondergrond Het is afhankelijk van de ondervloer welke voorbereidingen er nodig zijn om deze voor te bewerken. Daarom controleren wij altijd de ondervloer voordat de uitvoering plaatsvindt. Indien nodig herstellen of egaliseren wij de vloer.

Gietvloeren Leggen - Prijzen

Zelf Een Gietvloer Leggen? - Klussen & WonenDe Specialist In Gietvloeren, Particulieren

Het is ook mogelijk dat wij de bovenste laag eerst opruwen, bijvoorbeeld als de ondervloer een tegelvloer betreft. Primer als hechtende laag aanbrengen Het is bij een gietvloer leggen van belang dat er een goede hechting ontstaat - pu gietvloer zelf doen. Dat is een reden dat wij beginnen met het aanbrengen van een primer.Het type primer dat wij gebruiken, is van het type ondervloer afhankelijk. Voordat wij verdergaan met de derde stap dient de primer voldoende tijd krijgen om te drogen. Daarom vindt de volgende stap een dag later plaats (pu gietvloer zelf doen). Schraplaag aanbrengen als perfecte onderlaag Een schraplaag ofwel screedlaad komt bovenop de primer.

Topkwaliteit Epoxy Vloercoating - Leg Zelf Je Epoxyvloer!

Is de ondergrond vrij ruw dan voorzien wij in een dikkere schraplaag. Deze derde stap in het proces van een gietvloer leggen brengt droogtijd met zich mee. De volgende dag gaan wij verder met het leggen van de PU gietvloer op de egale ondergrond - pu gietvloer zelf leggen. Gietvloer leggen, maar nog niet helemaal klaar Uw nieuwe vloer is bijna gereed als de vierde stap is uitgevoerd, namelijk het leggen van de gietvloer.

Deze laag brengen wij met de hand aan, zoals dat ook tijdens de eerdere lagen is gebeurd. Het gaat hier om ambachtelijke werkzaamheden, waarin ons applicatieteam zeer ervaren is. Tijdens deze stap leggen wij de gietvloer van buiten naar binnen. Heeft u voor de uitvoering van een gietvloer in betonlook gekozen? Tijdens deze stap mengen wij de kleuren en u kan daarbij aanwezig zijn om de exacte look te bepalen.

Zelf Een Beton Gietvloer Aanleggen - Voor- En Nadelen

Wij laten de gietvloer vervolgens weer drogen tot de volgende dag. Topcoating aanbrengen ter bescherming De gietvloer zelf is gevoelig voor krasjes en beschadigingen. Daarom brengen wij een topcoating aan als vijfde en laatste stap. Deze coating is te zien als een transparante lakafwerking, waarbij het design en kleur van de gietvloer uiteraard zichtbaar blijft.

Meer van Visgraat

Navigation

Home

Latest Posts

Gietvloer Badkamer Zelf Doen

Published Sep 14, 21
6 min read